За мен

Професионално фотозаснемане на сватби, кръщенета, детски рождени дни, спорт, портретна фотография и много други на избрано от Вас място.

Румяна Мондешка е родена в старинния подбалкански гр. Троян. Завършва „Художествена и приложна фотография“ във Варненския Свободен университет „Черноризец Храбър“ с професионална квалификация „Художник-фотограф“. Нейни фотографии са публикувани във водещи издания посветени на фотографското изкуство. Активно сътрудничи със свои работи за изданията списание „Сватба”, ,,9 Месеца” за единственото българско балетно списание „Art&dance”, както и за изисканото гурме издание „Елемаг Gourmet”. Интересът й е насочен към жанровете на портрета и пейзажа, чиито „език на непосредствеността” използва за свое вдъхновение.

Фотографията й е особено чувствителна към детайла и настроението на мига. Мондешка има отличен инстинкт за ситуация, за „събитието в мига”, което превръща нейните работи от обикновено улавяне на поза в цялостно визуално внушение, през което се реконструира една история.

Освен в репортажната и събитийна фотография, тя се изявява и в областта на портретната фотография и пейзажа. Портретните й снимки се отличават с деликатно чувство към вътрешния свят на представяната личност и умение да се разкрива тайната на съдбата, оставила следи в чертите на лицето, отразила се в изражението. Пейзажът пък, провокиран от желанието да се улови убегливата прелест на природата, я показва като артист, надарен с удивително умение да открива нюансите на красотата, да разпознава неповторимостта на „картината”. Независимо дали снима панорамни изгледи или се взира в плодове и цветя, нейните фотоси запазват интимността на един любопитен, но и любуващ се поглед.

Можете да си поръчате портрет или цялостна художествена фото-сесия, да я поканите да заснеме вашето сватбено тържество, или да отрази важно събитие от Вашия живот – празник,юбилей, бизнес среща, промоция.

Тя Ви предлага широко разнообразие от портретна, художествена и сватбена фотография. Със своя 11 годишен професионален опит тя ще създаде много трайни спомени за Вас, Вашето семейство и приятели, за да им се наслаждавате дълго време.

Р. Мондешка е член на Регионална занаятчийска камара – София от Април 2006 и притежава Майсторско Свидетелство от Националната занаятчийска камара , както и 10 години опит в студио на Kodak.

Диплома / За мен / IMG33.jpg Свидетелство