Впечатления

Руми е изключително мил и фин човек, и много добър професионалист. Руми, благодаря ти за създадените от теб мили спонени от бала на сина ми. Желая ти много творчески успехи и заснемане на безброй радостни събития.

Даниела Бонева

Даниела Бонева

Скромна, приветлива и отзивчива, с невероятно излъчване и усет към красивото – това е Румяна Мондешка и ние горещо я препоръчваме на всички, които все още търсят своя фотограф. Тя е човекът, който запечата спомените в най-тържествения ден от нашия съвместен живот – сватбата. Незабелязано, без да натрапва своето присъствие или да налага шаблонна режисура, Руми успя да улови и увековечи безброй прекрасни мигове от този така специален за нас ден. Не след дълго я поканихме и на изписването на новородената ни дъщеря – да заснеме първите ѝ срещи със семейството и идването ѝ у дома. Смело можем да твърдим, че от фотограф на нашата сватба Руми се превърна в наш приятел, който задължително ще каним на всички паметни моменти в нашия живот. Доверете ѝ се и няма да съжалявате!!!

Невяна и Николай Василеви

Невяна и Николай Василеви

Искам да благодаря на Румяна Мондешка за това, че запечата по уникален начин най-специалния ден за мен и моя съпруг- нашата сватба. Много съм доволна от професионалната й работа в самия ден и от резултата. Надявам се да съм помогнала на бъдещите булки в избора на фотограф, защото „сватбата е само няколко часа, а снимките са за цял живот“.

Веселина и Илиян

Веселина и Илиян

Изключителен човек!!! Препоръчвам горещо Румяна Мондешка на всеки един, който иска да запечата свой важен момент от живота си, не просто на снимка, а на истинско произведение на изкуството. Освен безспорния професионализъм и талант, който има, тя разполага и с невероятни чисто човешки качества, които превръщат съвместната работа с нея в удоволствие! Румяна, желая ти много късмет и още по-големи успехи в професионалния ти път!

Цветомир Стефанов

Цветомир Стефанов

Добър човек и невероятен професионалист! Това е Румяна Мондешка! Благодаря ти, че запечатваш завинаги, по неотразим начин всеки празник на нашето семейство. Препоръчвам от все сърце Румяна на всеки, който не желае да прави компромис с качеството на снимките, специалните моменти, спомените…

Анелия Разнованова

Анелия Разнованова

Румяна Мондешка – много добър професионалист, изключително прецизна и отдадена на призванието си да улавя мига! Доволна бях както от процеса на работа, така и от крайните резултати!

Савина Атанасова

Савина Атанасова

Невероятен професионалист!Изключително сме впечатлени от нейната работа.Фотографията наистина е нейното призвание.Руми е много деликатен човек и тя не просто те снима,а успява да улови всяка емоция,изписана на лицето.Горещо я препоръчваме на всеки,който иска да има не просто снимки, а парченца изкуство.Руми, благодарим ти и ти пожелаваме много успех и клиенти,които да те вдъхновяват!

Биляна и Даниел Николаеви

Биляна и Даниел Николаеви

Румяна е страхотен професионалист и много приятен човек. Бихме я препоръчали на всеки, който има нужда от заснемане на важно събитие в живота си. Прозвището й „майстор фотограф“ е наистина заслужено и точно описва нейния подход в работата й. Без да се натрапва, а по изключително деликатен начин, тя успява да улови атмосферата на събитието и да запечата най-важните мигове и най-характерните образи. Чрез нейните снимки се увековечават не само събитията, но и емоциите, свързани с тях !

Поля и Кирил

Поля и Кирил

Много красиви и изпипани с висок професионализъм снимки. Това е талант, който не всеки фотограф има.

biskvitka.net / admin /

biskvitka.net / admin /

Ние избрахме Румяна Мондешка за наш сватбен фотограф, тя оправда доверието, което и гласувахме, в този така важен за нас момент. Беше с нас неотлъчно от предсватбените трепети до последната минута на сватбеното ни тържество, като успя да улови красивите вълнения, както на нас, така и на нашите гости. За да съхраните спомена от този очарователен момент, препоръчвам горещо Румяна.

Катя и Георги

Катя и Георги

Ангажирахме Руми за фотограф след като я намерихме в Google. Нейните снимки от нашата сватба впечетлиха всички наши гости. Нейният стил на работа надмина всички наши очаквания. Руми се вписа в атмосферата и без да изпъква дори за миг улови всеки важен детайл. Специално бихме искаме да откроим нейната коректност и точност (снимките бяха готови ден след сватбата), нейната честност и скромнност и най-вече нейната човечност. Бихме искали да ви уверим, че ако се спрете на нея ще получите нещо повече от снимки! Благодарим и от сърце!

Марин и Боряна

Марин и Боряна

Познаваме Руми от няколко години – освен страхотен професионалист, е и прекрасен приятел. Нейното оригинално мислене, интересни идеи и стил на работа Ви гарантират уникални снимки, на които ще оживее всеки един Ваш празник!

сем. Димитрови

сем. Димитрови

Добре дошли!

С чувствителност, деликатно око и професионализъм Руми ни остави един от най-скъпите спомени. След напрежението, радоста и еуфорията,прекрасните снимки, който тя направи, са това което ни кара да преживяваме сватбения ден отново и отново. Препоръчваме Румяна Мондешка от сърце и и пожелаваме успехи и вдъхновение!

Поздрави от далечна Венецуела

Криси и Тео

Криси и Тео

Здравейте казвам се Кристина и съм актриса. Искам да изкажа голяма благодарност за работата на Румяна! Тъй като за мен е много важно снимките да ме представят добре, мога да кажа, че Руми отговори на всички изисквания! Препоръчвам я на всеки, който иска да направи персонални снимки!

Кристина Иванова

Кристина Иванова

Случайно попаднах на сайта на Руми и усетих страстта й към фотографията. Тогава си казах: това е човекът, който ТРЯБВА да заснеме кръщенето на дъщеря ми! Така и стана! Руми, ти си невероятен професионалист, а усмивката ти грабва хората! Благодаря ти за прекрасните спомени, които запечата! Андреа, Ева, Георги.

Евелина Божилова

Евелина Божилова

Руми, искаме да ти благодарим за прекрасните снимки, които направи на нашата сватба! За нас беше много важно да имаме качествени и оригинални снимки, затова решихме да не правим компромис с фотографа и сме много доволни, че именно ти беше част от този важен ден и запечата всеки миг от него. Надяваме се, че ще имаме още много хубави поводи да се виждаме и ти пожелаваме да заснемеш още много щастливи лица!

Виктория и Тодор Тодорови

Виктория и Тодор Тодорови

Сърдечно благодарим, Руми!

По отношение на изборът ни на фотограф за сватбата нямахме никакви колебания дали да изберем,Руми!Тя беше с нас през цялото време и освен че направи снимки,с които впечатли всички ни помагаше с много ценни съвети!Руми е страхотен професионалист и за нас скъп приятел! Препоръчваме я на всички,които искат да запазят спомените от най-важните за тях мигове!

Рени и Георги

Рени и Георги

Познавам Руми от години,снимали сме много фотографии на различни теми. Нещата винаги са се получавали,защото тя умее да предразположи и увлече човека срещу обектива.Наскоро дори снима и децата ми,който също с удоволствие позираха за нея.Препоръчвам Руми,като професионалист,добър човек и фотограф.

Деси Моралес

Деси Моралес

Руми, благодаря ти за прекрасните снимки от сватбата на дъщеря ми Дани! Радвам се като дългогодишна твоя приятелка за постиженията ти във фотографията, които мога да синтезирам в две думи – КАЧЕСТВО и ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Маргрет Креклешка

Маргрет Креклешка

Вашето име

Вашето Впечатление

Напишете символите в полето captcha